Türk Kızılay Kocaeli Şubesi ve Başiskele Belediyesi’nin ortak düzenlendiği “Başiskele’de Kan Bağışısı” etkinliği gerçekleştirildi. Ana Hizmet Binası önünde yapılan kan bağışı kampanyasına sağlık durumu, kilosu ve yaşı uygun olan Başiskele Halkı ve Başiskele Belediyesi personelleri katılım sağladı.
Koronavirüs tedbirlerinin üst düzeyde olduğu kampanyada özellikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak kan bağışında bulunmak isteyen Başiskele halkının ön bilgilendirme formları doldurtuldu. Kampanyada yer alan sağlık ekibi tarafından onay verilen vatandaşların ve belediye personellerin kan bağışları toplandı. Yapılan kan bağışı etkinliğinde toplamda 1 günde 82 ünite kan elde edildi.
ASAYİŞ
26 gün önceGÜNDEM
27 gün önceBAŞİSKELE
25 Şubat 2021GÜNDEM
25 Şubat 2021GÜNDEM
25 Şubat 2021Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.